Overflade teknologi

Vi skræddersyr vores processor til din legering og behov

Dk 

 

Logo - EXPANITE_HIGH-T - LOW RES - RGB

Formålet med denne proces er at opløse nitrogen i overfladen af rustfrit stål i en dybde på 0,2-2 mm. Maksimal hårdhed spænder fra 280HV på austenitiske materialer til 700HV på martensitiske og ferritiske materialer.

Logo - EXPANITE_LOW-T - LOW RES - RGB

Formålet med denne proces er at opløse nitrogen og kulstof i overfladen af rustfrit stål i en dybde i intervallet 5-45 µm. Maksimal hårdhed spænder fra 1000-1200HV på austenitiske materialer og fra 1200-1800HV på martensitiske og ferritiske materialer.

Logo - SUPER_EXPANITE - LOW RES - RGB

Her kombineres ExpaniteHigh-T og ExpaniteLow-T processerne for at opnå højere bæreevne og korrosionsegenskaber. Indledningsvis bliver ExpaniteHigh-T processen anvendt for at skabe en dyb zone med moderat nitrogen indhold. Efterfølgende bliver ExpaniteLow-T processen anvendt for at skabe en høj hårdhedsoverflade oven på ExpaniteHigh-T zonen.    

Expanite processerne resulterer ikke i en coating, men derimod en diffusionszone med øget kulstof og nitrogen indhold. Vi kalder denne zone for udvidet austenit, udvidet martensit eller blot, Expanite. 

 

Har du brug for mere information?